Hermes Insurance 3.5 B2C

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HERMES

Το ασφαλιστικό Software
εξελίσσεται και καλύπτει κάθε σας ανάγκη

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

ΣΕ DIGITAL BUSINESS

Γνώρισε τη σειρά εφαρμογών και ψηφιακών εργαλείων της πλατφόρμας HERMES που θα εξελίξουν την επιχείρηση σου και την Ομάδα μας #HermesTeam που θα σε βοηθήσει να τις αναπτύξεις.

IRS Payments

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Πιστωτική κάρτα

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Cardlink

ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

26 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Η εφαρμογή είναι GDPR Compliant και έχει περάσει από σχολαστικό έλεγχο ασφάλειας με πολλαπλά Penetration και Vulnerability tests προκειμένου να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στη μεταφορά και διαχείριση των δεδομένων σας, προστατεύοντάς σας από κακόβουλο λογισμικό.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ

IDD

Ακολουθούμε την ροή εργασιών του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού κανονισμού και τις οδηγίες IDD, με έντυπα γνωστοποίησης του διαμεσολαβητή, αναγκών, IPID με αποτύπωση ηλεκτρονικής υπογραφής.

ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΣΑΣ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Προστατευμένη ηλεκτρονική θυρίδα στην οποία το “κλειδί” το έχετε μόνο εσείς.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ

Ένα σύγχρονο και στιβαρό περιβάλλον εργασίας που διαμορφώνεται στις δικές ανάγκες, για να κάνετε την δουλειά σας από όπου και όποτε εσείς θέλετε.

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μεγαλύτερη ταχύτητα αποτελεσμάτων αλλά και ασφάλεια των δεδομένων σας σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

 

ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε όλες τις παρατηρήσεις σας και να προσθέσουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες ώστε να σας εξασφαλίσουμε μια γρήγορη, ευχάριστη και λειτουργική χρήση της εφαρμογής.

Βρισκόμαστε δίπλα σας για να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ

Εξοικονομήστε τον αυτοματοποιώντας διαδικασίες, όπως η ενημέρωση των πελατών του σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους και η αποστολή τους στους πελάτες.

Ο πελάτης μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του χωρίς να ενοχλήσει ή να ενοχληθεί από το συνεργάτη. Εξοφλεί και λαμβάνει αυτόματα το συμβόλαιό του μέσω του myAccount.

Η ΙΔΕΑ:

ΚΟΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

Στη δυνατότητα να έχει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής  για συγκεντρωτική εικόνα των προσωπικών στοιχείων αλλά και των συμβολαίων των πελατών του.

Στη δυνατότητα να έχει ο πελάτης πλήρη εικόνα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων του και να μπορεί μόνος του να κάνει ενέργειες για αυτά.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Απλουστεύει τις διαδικασίες για τον πελάτη δίνοντάς του τη δυνατότητα να κάνει ενέργειες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό myAccount, όπως η πληρωμή του συμβολαίου του, με εύκολο τρόπο.

Όπως ο πελάτης, και ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει μέσω του myAccount συγκεντρωτική εικόνα για τα συμβόλαια και τα προσωπικά στοιχεία του κάθε πελάτη του.

ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ

Η ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων των πελάτων δημιουργεί έμμεσα μία βάση δεδομένων η οποία μελλοντικά θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος του συνεργάτη. Είναι η «πόρτα» για μελλοντικές δράσεις όπως π.χ. αυτόματες καμπάνιες που θα βοηθήσουν στο cross ή up-selling.

Χτίζεται η ψηφιακή σχέση μεταξύ συνεργάτη και πελάτη που αποτελεί τεχνολογικό μονόδρομο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ευελιξία να παρέχει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής λογαριασμό myAccount σε όσους πελάτες το επιθυμεί και όχι στο σύνολο των πελατών του.

Η ένταξη μπορεί να γίνει σταδιακά με το ρυθμό που επιθυμεί ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.